Nedanstående villkor gäller för alla ingångna avtal med Sports by Active AB gällande köp och leverans av vara/varor från activebysweden.se till svenska köpare.

Villkoren kan utan förvarning komma att ändras och därför rekommenderas kunden att ta del av dem vid varje köp.

Personuppgifter

I vår internetbutik skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. Som kund i Active by Sweden´s e-handel godkänner du att Sports by Active AB lagrar och analyserar dina personuppgifter, dina köp och dina interaktioner med Active by Sweden. Det gör vi för att kunna leverera ordern till dig och ge dig bästa möjliga service. Uppgifterna används för att administrera kundrelationen (t.ex. leveransinformation till dig samt bedrägeribekämpning) samt för marknadsföringsändamål.

Information om dina köp analyseras och ligger till grund för erbjudanden, rabatter och marknadsföring av både generell och riktad karaktär. Uppgifterna används också för affärsutveckling. Dina personuppgifter får inte behandlas för ändamål som rör direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Personuppgifterna används endast av Sports by Active AB och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Vi behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL).

I Sverige hämtar och uppdaterar vi, automatiskt, dina adressuppgifter via folkbokföringen. I övriga länder är det ditt eget ansvar att uppdatera dina adressuppgifter.

Säkerhet

Kortuppgifter hanteras av våra samarbetspartners Dibs Payment Services AB och Ikano-banken, båda dessa är säkerhetscertifieradeenligt PCI-DSS. Du har alltid rätt att delges den information vi har lagrad om dig, samt att få den raderad om den är felaktig eller irrelevant. Om det är aktuellt kontaktar du kundtjänst.

Cookies

En ”cookie” är en textfil som används för att göra ditt surfande smidigt. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information om dig, utan endast för att underlätta ditt besök hos oss, t.ex. genom att visa priserna i rätt valuta, eller för att kunna räkna antalet besökare. Du kan välja att ta bort cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare, men vi kan då inte garantera att webbshopen fungerar korrekt.

FORCE MAJEURE

Under force majeure skjuts Active by Sweden´s förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än 2 månader har kunden såväl som Active by Sweden rätt att häva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos företaget eller hos företagets leverantörer.

Vi ger aldrig uppgifter du delar med oss till en tredje part. Vi skickar heller aldrig ut reklamerbjudanden eller annonser som inte är relevant till vårt varumärke eller produkter. Personuppgifter behandlas enligt §Personuppgiftslagen.

Till toppen