Hallå vänner!

Vi är Active by Sweden

Ständigt jonglerande de olika rollerna det innebär att vara mamma. Man är kock, lärare, sköterska, chaufför, logistiker, hushållerska, uppfinnarjocke, karriärkvinna, bästa vän och partner. Allt ska det rymmas inom en och samma person. Och vi gör det så gärna! Känner du igen dig?

Jobbet kräver dock sin kvinna och träning är en stor anledning till att vi orkar! Active By Swedens första kollektion Active9 skapades utifrån egna svårigheter att hitta snygga och bekväma träningskläder med funktioner särskilt anpassade till perioden då man är gravid eller ammande. För varför ska man behöva kompromissa med stil eller funktion om man vill fortsätta träna under och efter graviditeten – när man som mest behöver det?

Vi vet av egna erfarenheter vad man behöver som blivande mamma eller precis ”ny i jobbet”. Funktioner som amningsinlägg i sportbehå hindrar synliga mjölkfläckar under träningen och extra vaddering i grenen gör oss ständigt-kissnödiga lite bekvämare med att gå till gymmet. Vi har tänkt på verkligenheten och vad det är som gör att man slutar träna när man blir gravid. Urininkontinens är ett typiskt problem som i stort sett alla drabbas av, men få pratar om det. Det är dags att någon ser gravida och ammande kvinnors behov! Generation efter generation är vi beroende av mentalt och fysiskt välmående kvinnor och vi vet vad hon behöver för att kunna vara sitt bästa jag. Allt detta har varit i fokus när vi utvecklat kollektionen Active9.

 

Det är dags att någon ser gravida och ammande kvinnors behov

Vi är tacksamma för all feedback vi kan få för att kunna fortsätta utveckla produkten efter just DINA behov!
För mer info om oss och vår resa besök oss via Instagram där du kan följa oss i vår vardag som entreprenörer och multitaskande mammor som alla fortfarande sätter träning och hälsa högt upp på priolistan.

Hälsningar,
Bea, Siv och Yaya

Vi ger aldrig uppgifter du delar med oss till en tredje part. Vi skickar heller aldrig ut reklamerbjudanden eller annonser som inte är relevant till vårt varumärke eller produkter. Personuppgifter behandlas enligt §Personuppgiftslagen.

Till toppen