Vilka betalningssätt kan jag välja på?

V erbjuder flera betalningsalternativ. Vi samarbetar med Klarna som tillhandahåller nedan betalningssätt:

  1. Kortbetalning med Visa och Mastercard
  2. Faktura via Klarna faktura
  3. Kampanjfaktura (förlängd förfallotid, avgift 29 kr)
  4. Delbetalning hos Klarna (Klarna konto)
  5. Direktbetalning via Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank

Köpet består av två steg. Först bekräftar du ditt köp genom att trycka på ”slutför köp”. Sedan väljer du hur du vill betala. Alternativen är Klarna faktura, Klarna konto, kortbetalning eller direktbetalning via banken. Gör du inget val är Klarna Faktura förvalt. Alla alternativ är lika säkra och om du kan koppla en PIN-kod till Klarna Checkout, direkt i kassan eller genom Klarna på 08-120 120 10.

Är det säkert att betala med kort hos Active by Sweden?

Ja. För att garantera säkerheten vid kortbetalning samarbetar vi med Klarna. De hanterar alla dina kortuppgifter och de uppfyller kraven för PCI-DSS samt använder tekniken som krävs för att garantera din säkerhet vid kortbetalning.

Hur betalar jag med faktura?

Fyll i din mejladress, adressuppgifter samt personnummer i kassan och tryck på ”Slutför köp”. Då skapas en faktura som du får en bekräftelse på via e-post. En mikroupplysning kommer att göras för att säkerställa dina personuppgifter och godkänna ditt köp. Upplysningen tar cirka 1 sekund. Godkänns inte köpet på faktura får du ett felmeddelande och kan välja att betala med kort eller direktbetalning. Fakturan skickas till dig separat via e-post till den e-postadress som du uppgivit.